close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

פריקסה תוניסאי ביתי ואמתי

"הלחמניה" התוניסאית המטוגנת, הטעימה והרכה שמכילה גם חלבון וירק לארוחה מלאה בביס אחד

3
הדפס
צלם:Yamen, מתוך ויקיפדיה
צלם:Yamen, מתוך ויקיפדיה

פריקסה

החומרים לבצק:

1/2 ק"ג קמח.
2 כפות שמרים יבשים.
2 כפות סוכר.
כפית מלח.
כוס וחצי מים.
1/4 כוס שמן.

למילוי:

2 קופסאות טונה משומר.
3 כפות ממרח לימון כבוש.
2 כפות אריסה.
1 קופסת מלפפונים חמוצים.
8 ביצים קשות.
3 מלפפונים.
2 עגבניות.
(אפשר להוסיף בצל לבן).

*שמן לטיגון עמוק *

אופן ההכנה:

לשים את כל מרכיבי הבצק עד ליצירת בצק אחיד בקערה.
מתפיחים כשעה.

בינתיים:

חותכים את המלפפונים והעגבניות לסלט קצוץ.
פורסים את המלפפונים החמוצים לטבעות.
פורסים את הביצים.
בקערה נפרדת מערבבים את הטונה+ לימון הכבוש+ האריסה.
* מחממים שמן במחבת.
* יוצרים לחמניות פחוסות.
* מטגנים בשמן משני הצדדים בשמן חם- לא רותח.
מוציאים את ה'לחמניות' למשטח מרופד בנייר סופג.
חוצים באמצע וממלאים בכל התוספות המוכנות.
בתיאבון!!!

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
אין אין על התוניסאים. יראת שמים תורה מידות טובות ענוה שמחת חיים אוכל טוב טעים עדין ואיכותי. בכל מכל כל וי (ל”ת)
 22:23 02/06/2018
1
 
     נכון אבל.......ד"ש לענווה!!!!!!!!!! (ל”ת)
 01:18 03/06/2018
 
     איינני טוניסאית. יהללך זר מותר (ל”ת)
 13:25 05/06/2018