close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
20.06.2018
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

המתכון שיביא לכם את אותו הטעם בחצי מחיר

כולנו רוצים לאכול טעים - ובכמה שפחות כסף • ה'חזה בקר' הוא הזול שמביא את אותה תוצאה כמו שאר החלקים - ובחצי מחיר • בואו נכין את המתכון

4
הדפס
חזה הבקר. צילום: דויד כרמי
חזה הבקר. צילום: דויד כרמי

מצרכים:
1-1.5 ק"ג חזה בקר (נתח אחד)
4 כפות חרדל איכותי
2 כפות כוסברה יבשה
3 כפות שום כתוש טרי
1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף פפריקה מתוקה טחונה
1/2 כוס רוטב סויה כהה
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
2 בצלים גדולים מגורדים

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה לתערובת אחידה. מורחים היטב את הנתח במשרה, מכניסים לשקית צלייה (קוקי) למקרר למשך לילה.

מכניסים את שקית הקוקי (בתבנית אפיה) לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות – למשך כ 4שעות. הנתח יוצא רך, עסיסי ועשיר בטעם. תוספת מומלצת: פירה או אורז לבן.

את המתכון של 'חזה הבקר' מכין לנו השף אשר גל.

המתכון בכתב ידו של השף



אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
הריסת הבית  
 15:05 02/01/2018

מה עוד ימציאו מה עוד יפילו על הנשים הן אשמות בכל .בכל הרעות בבית היהודי הגברים כולם צדיקים כדברי אשת חיל נודע בשערים בעלה בשבתו עם זקני ארץ .... אני בטוחה שלא יפרסמו זה לא מתאים לכולם בבריאות הגוף ובעיקר בריאות הנפש.

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
1
 
     מסכימה  
נכון 11:56 08/01/2018

הגבר הוא הקובע איך יראה הבית. היחס שלו לאשה זה הדלק שלה.
נ מפילים הכל על האשה וחבל

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
 
נראה מעולה.רק לא נראה לי שזה צבע הנתח לאחר 4 שעות בתנור (ל”ת)
שני 18:13 03/01/2018
2
 
מתכון מצויין  
אברהם 08:55 09/01/2018

ניסיתי . הכנה פשוטה. ומאוד טעים

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
3