close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
21.01.2018
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

'לטקעס' ירקות - המתכון של חברתי חגית

אין אמא שלא רוצה לנסות 'לדחוף' ללביבת תפוחי האדמה, או ל'לטקעס' של חנוכה, עוד קצת ירקות כדי להרגיש שהיא מאכילה באוכל בריא יותר. כשטעמתי את הקציצות של חברתי חגית פרץ, לא יכולתי שלא לבקש מיד מתכון ולהכין גם בבית. זהירות: ממכר

1
הדפס

החומרים:

3 תפוחי אדמה.
1 בצל - אני השתמשתי בבצל סגול בשביל הצבע.
1 בטטה.
1 גזר.
1 קישוא.
חצי ח"ב כוסברה.
2 ביצים.
פירורי לחם (בערך חצי כוס).
תבלינים לפי הטעם.

ההכנה:

מגרדים את כל הירקות על פומפיה דקה.
את הכוסברה אפשר לקצוץ או לחתוך גס - איך שאוהבים.
מוסיפים ביצים ופירורי לחם.
מתבלים איך שאוהבים: מלח, פלפל שחור, א. מרק למי שמשתמש.

מערבבים היטב, מניחים קציצות בשמן לא עמוק מדי ומטגנים משני צדדים עד לקבלת צבע שחום.

אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
הקציצות  
בגדדי 21:11 24/12/2017

כל מתכון ישר משכנזים אותו מדובר בערוק הקציצות שאוכלים העיראקים בשבת בבקר ליפני הטב ית שנאכל עים ביצה קשה וסלטים וחצילים

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
1